A Házi Gyógyszer Kft. általános bemutatása

A Házi Gyógyszer Nagykereskedelmi és Szolgáltató Kft. (4400 Nyíregyháza Tüzér utca 4/B) 1994 óta tevékenykedik a magyarországi gyógyszer nagykereskedelmi ellátó rendszerben. Gyógyszer nagykereskedelmi tevékenységünket a GYEMSZI és EEKHI által kiadott hatósági pszichotróp engedély alapján végezzük.

A vállalkozás - családi vállalkozásként - a család tagjainak irányítása alatt működik. A szakmai vezetést és a gyógyszerbiztonságot szakgyógyszerész végzettségű, minőségbiztosító gyógyszerész biztosítja. A raktári részfeladatokat rendszeres szakmai oktatásban részesülő gyógyszertári asszisztensek, szakasszisztensek és egyéb oktatott dolgozók biztosítják.

Az alkalmazotti létszám: 20 fő.

Logisztikai raktárbázisunk a szakmai és hatósági előírásoknak megfelelően, a gyógyszerbiztonságot maximálisan garantáló berendezésekkel ellátott. Logisztikai tevékenységünket szigorú minőségbiztosítási rend szerint végezzük.

  • Hőmérséklet rögzítő, jelező és riasztó berendezések
  • Eltérő tárolási hőmérsékletet igénylő gyógyszerek tárolási feltételeit biztosító berendezések
  • Kamerarendszerrel történő folyamatos képrögzítés

 

A gyógyszerkészítmények beszerzését és vevőkhöz történő eljuttatását gyógyszerszállításra alkalmas, minősítéssel rendelkező gépkocsival biztosítjuk. Valamennyi gépkocsi szigeteléssel, speciális hőtartó hűtőládákkal, GPS nyomkövetővel, és három eltérő hőmérsékleti tartományban GPS alapú hőmérsékletregisztráló berendezéssel rendelkezik.